Jäsenet

Mielioikeudet.net-verkostoon kuuluu kahdeksan jäsentä, joista neljä esittäytyy julkisesti.


Mari Stenlund
mari_039
Mari Stenlund (kuva: Risto Nyyssönen)

Olen teologisen etiikan ja sosiaalietiikan tutkija sekä mielioikeudet.net-verkoston perustaja ja ”koordinaattori”. Koulutukseltani olen teologian tohtori ja sosionomi(-diakoni) AMK. Julkaisuni ja esitelmäni vuoteen 2017 asti on listattu Helsingin yliopiston tutkimustietojärjestelmään.

sähköposti: anna.mari.stenlund@gmail.com, puh. +358 44 2841309

HUOM! Jos yhteydenottosi sisältää arkaluontoisia tietoja, ota yhteyttä puhelimitse sähköpostin lähettämisen sijaan.


Markus Herva
markus_herva
Markus Herva

Olen filosofian maisteri Markus Herva. Olen opiskellut Oulun, Helsingin ja Jenan yliopistoissa (Friedrich-Schiller-Universität). Olen freelance-toimittaja, vapaa tiedetoimittaja siis. Tohtoriopintoja 2010-2011.

puh. +358 40 5472679


Joni, finnish automatic writer, area 09, born 1980
Joni

 

 

 

 

 

 

 

Haluan ja odotan parasta todellista elämää ja maailmaa, jotka ovat unelmieni näköisiä eivätkä harmauden rasitteita. Ei ole mahdotonta olla värikkäästi onnellisena kirkkaudessa, vaikka se olisikin uskomattoman hienoa. Rajoitukset voisi unohtaa välillä. Mun ja Sun todellisuudessa kaikki on mahdollista!

Puh. +358 46 8925539


Karoliina Maanmieli
Karoliina Maanmieli

Olen jyväskyläläinen kirjoittamisen tutkijatohtori ja kirjallisuusterapiaohjaaja. Olen tehnyt työurani mielenterveystyössä. Väitöskirjani valmistui vuonna 2015. Aiheenani oli kirjallisuusterapia psykoosin kuntoutuksen tukena. Nyt tutkin päätyökseni mielisairaalamuistoja sekä työskentelen osa-aikaisesti Näkymättömät – Nuorten digitarinat -ESR-hankkeessa.

sähköposti: karoliina.kahmi@gmail.com